MENIU
COSUL TAU

TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Vanzator –www.vipfashion.ro

Date de Identificare Vip Shop Star 2023 S.R.L.


Cod unic de identificare

48852902
Numar inmatriculare
J40/18072/2023
EUID
ROONRC.J40/18072/2023
Data infiintarii
2023
CAEN
4791 
Adresa
Municipiul Bucureşti, Sector 3,
www.vipfashion.roMagazin online Incaltamiminte piele naturala.
1. DEFINITII SI TERMENI

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.vipfashion.ro (electronic, telefonic, etc).

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. recomandam citirea cu atentie a acestora www.vipfashion.ro  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "termeni si conditii". 

www.vipfashion.ro/ garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul  www.vipfashion.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  www.vipfashion.ro acordul prealabil scris al acesteia.

1. DREPTUL DE AUTOR A  www.vipfashion.ro ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE

Intregul continut al site-ulu  www.vipfashion.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea  www.vipfashion.ro  si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. folosirea fara acordul  www.vipfashion.ro  oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. se permite folosirea site-ului  www.vipfashion.ro  numai in limitele metionate in prezentul document. 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. pentru a vedea perioada in care ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. nu facem livrari prin posta romana. www.vipfashion.ro  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

-20 lei pentru orice localitate fara km suplimentari.

Livrarea se face prin curier rapid, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Va Multumim 

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. POLITICA DE COOKIE-URI